Om Nuga Best

Oprettet den

Hvem er Nuga Best og hvor møder du os?

Den Sydkoreanske virksomhed Nuga Medical, som producerer Nuga Best produkterne, blev grundlagt i 2002. På det tidspunkt eksisterede der allerede 56 andre lignende virksomheder i Sydkorea, men Nuga Medical opnåede hurtigt en stor kundetilfredshed, primært baseret på en fremragende teknologisk styrke og service.

Det har gjort virksomheden i dag er den ledende virksomhed i Sydkorea indenfor sin branche. Samtidig har virksomheden været opmærksomme på verdens hastigt skiftende tendenser og tilpasset sig disse ændringer.

Nuga Medical’s virksomhedspræsentations film.

Virksomhedens filosofi
At bidrage til menneskets sundhed ved at levere den bedste service med bedste teknologi, med kærlighed.

Virksomhedens vision
Nuga Medical har på trods af års arbejde med nye udfordringer opnået en bemærkelsesværdig vækst og blev hurtigt en global virksomhed. Virksomheden har deltaget i en række forsknings- og udviklingsprojekter, samt gennemført et grundigt opfølgnings- og styringssystem for at sikre 100% kundetilfredshed, hvilket er højeste prioritet. Virksomheden har committet sig til fortsat at udvikle og bestræbe sig på at forbedre livskvaliteten for menneskeheden.

Nuga Best på messe.

Nuga Best Danmark.

Mød os i Danmark
Du altid velkommen til at kontakte os for mere information, eller efter aftale til at besøge os, hvor du både kan få mere information, samt se og prøve produkterne helt gratis og uforpligtende. Det er et vigtigt element for Nuga Medical at alle får mulighed for at prøve deres produkter inden et eventuelt køb.

Ligeledes deltager vi flere gange årligt på diverse udstillinger i Danmark hvor det også er muligt at besøge os og prøve de fleste af Nuga Best produkterne.

Nuga Best på messe.

Nuga Best Danmark.

Nuga Best på messe.

Nuga Best Danmark.