NM-2500 Fuld størrelse infrarød madras

NM-2500 Infrarød madras, massage, akupressur, moxa behandling, velvære, astma, gigt, leddegigt, ledsmerter, migræne, rygsmerter, slidgigt, smertebehandling, søvnproblemer, forbrænde kalorier

NM-2500 er en fuldstørrelse infrarød madras med indbygget akupressur og negativ ion- og magnet terapi.

Hjælp mod smerter, fibromyalgi, gigt og meget mere, eller ren velvære.

Det er en ren nydelse at fornemme den infrarøde varmeterapi fra denne fuld-størrelse madras. Brug den i sengen eller i stuen for styrkelse af helbred og immunforsvar, mod gigt og relaterede helbredsproblemer, eller rent velvære og afslapning. Kan fx bruges som hjælp mod astma, fibromyalgi, gigt, leddegigt, ledsmerter, migræne, rygsmerter, slidgigt, smertebehandling, menstruationssmerter og søvnproblemer eller ren forebyggelse og velvære.

NM-2500 Infrarød turmalinkeramik madras mod fibromyalgi, gigt, leddegigt, smertebehandling, menstruationssmerter.

Brug denne madras når du vil have det optimale udbytte af de dybe infrarøde stråler og negative ioner. Er specielt fremstillet til personer der døjer med problemer så som gigtsmerter, fibromyalgi, menstruationssmerter og meget mere.

Også denne termiske madras er fremstillet af det revolutionerende turmalinkeramik med principperne fra den Orientalske moxa behandling og akupressur, samt negativ ion- og magnetisk terapi fra turmalinmaterialet.

Stimulere stofskiftet, lindre smerter, beroliger og hjælper dig til at slappe helt af.

Infrarøde varmestråler får vores celler til at arbejde hårdt og er en velkendt metode der hjælper til at balancere stofskiftet, og tilmed kendt for at kunne forbrænde energi uden fysisk aktivitet, som også kendes fra infrarøde saunaer.

Brug NM-2500 i sengen eller stuen for bedre helbred og/eller smertelindring med mindre brug af medicin eller slet ingen. Eller brug NM-2500 som rent velvære til hele familien.

NM-2500 behandler, udrenser og forbrænder kalorier mens du hviler eller sover.

Den termiske madras NM-2500 er en fuld størrelse termisk madras som giver dig varme ved hjælp af de behagelige dybe infrarøde stråler. Brugt som her under søvnen vil den holde din krops varmebalance, hjælpe med til at rense din krop for affaldsstoffer og tilfører din krop negative ioner, endda imens du slapper af eller sover.

Seks funktioner i madrassen der kan gavne din krop

• Strålevarmen giver terapeutisk effekt med høj temperatur fra den opvarmede keramik, helt op til 70C (kan indstilles mellem ca. 40C til 70C).
• Lindre smerter, beroliger og hjælper dig til at slappe helt af.
• Stimulere væksten og udviklingen af kroppen og dens organer.
• Bidrager til at opretholde balancen i dit fordøjelses-system.
• Regulerer og stabiliserer kroppens væskebalance.
• Hjælper kroppen til at frigive sine affaldsstoffer.
• Stimulere stofskiftet, og stimulerer cellerne til at forbrænder energi.

Madrassen kræver ikke særlig uddannelse for at bruge, kan let bruges af alle i familien. Børn og kæledyr vil også elske dens naturlige varme, en varme som føles som at ligge foran en varm kakkelovn en kold vinterdag, eller at nyde solens varme infrarøde stråler en af de første forårsdage.

 

Specielt omkring fibromyalgi og gigt
Fibromyalgi skyldes en række forstyrrelser i centralnervesystemet som derved giver en generel “overfølsomhed” over for smertepåvirkning. Det er påvist, at personer der lider af fibromyalgi bl.a. har for mange smertesensorer i forhold til antallet af naturlige smertehæmmer, der skal begrænse smerterne. Når hjernen hele tiden påvirkes af smertesignaler og ikke får tilstrækkelige pauser, skabes der en slags “overfølsomhed” for smerterne.
Vores tilbagemeldinger fra personer der døjer med disse symptomer, og som bruger NM-2500 regelmæssigt, er de får ro under brugen af især NM-2500, men også fra vores andre turmalinkeramik produkter, og specielt den termiske massageseng. Dermed føler de lindring for de konstante smerter og kan ofte gå ned i dosis af smertestillende medicin. Det samme gælder for personer der lider af gigtsmerter. Der anbefales normalt en times behandling om dagen, en halv time på hver side, (ryg-mave).

Karakteristik for NM-2500 madrassen

• Fremstillet af turmalinkeramik – udsender dybe infrarøde stråler og negative ioner.
• Fremstillet af miljøvenlige materialer både for mennesker og natur.
• Turmalinkeramik er sikkert at bruge året rundt.
• Brug af indbyggede kobberfibre og aluminiumsfolie beskytter mod magnetiske stråler og elektromagnetiske bølger.
• Holder via sin termostat en nøjagtig temperatur for at garantere en behagelig brug.
• Keramikken indeholder Germanium som siges at hjælpe blodet til bedre iltoptagelse ved sin elektriske påvirkning.
• Keramikken indeholder Elvan, som steriliserer og deodorerer.
• Transport- og opbevaringstaske medfølger, madrassen kan foldes sammen to gange for at passe i tasken.

 

Pris DKK 8.375 inklusiv moms.

Tilbud: DKK 7.375 inklusiv moms.

Kontakt os venligst for bestilling.

Tekniske specifikationer

• Mål: 190cm lang, 80cm bred, 2,5cm høj
• Temperaturområde: 40ºC til 70ºC
• Vægt: 12kg
• El-tilslutning: 230VAC / 50Hz
• Forbrug: max. 200W (kun under opvarmningen, efter dette vil termostaten tænde og slukke for varmen for at fastholde indstillet temperatur).
• NM-2500 Certificate Number: CE-K-0228-07